Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Peter Clausen

Statsautoriseret revisor

Peters arbejdsområde omfatter nærmest alt, hvad der knytter sig til en typisk dansk virksomhed, lige fra opstart og køb af virksomhed, ekspansion, konsolidering til generationsskifte og salg.

Peter sidder med en bred kundeportefølje med mange kunder inden for sundhedssektoren i form af tandlægevirksomheder, psykologer, supervisorer m.v., har flere foreninger og fonde herunder brancheforeninger inden for kunst og kultur, sundhed og autorers rettigheder. Derudover har Peter en række teatre som kunder.

Christensen Kjærulff er et af de mest benyttede firmaer for varetagelse af syns-og skønssager, og Peter har deltaget i over 50 sager. Hans specialområder omfatter derudover sundheds- og kulturområdet, og hertil kommer sær- og undersøgelsessager (f.eks. Farum-kommissionen, udbytteskattesagen m.v.) og, som følge af mange advokater i kundekredsen, assistance med dødsboer for udarbejdelse af boselvangivelser.​

Kontakt

Peter kan kontaktes på nedestående oplysninger.

psc@ck.dk
Email
Peter Clausen

Interessen i, hvad det er, som kunderne beskæftiger sig med til dagligt, gør revisorlivet endnu mere spændende. Det er en fornøjelse at høre hvorledes det går i deres virksomheder og livet i øvrigt, når forskellige problemstillinger drøftes. Det giver mig samtidigt som revisor stor glæde at arbejde med så mange kunder, hvor der er fælles interesser, dette være sig i musik og litteratur eller eksempelvis hvorledes man vurderer at børsmarkederne udvikler sig.

Peter Clausen
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.