Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Peter Lund

Statsautoriseret revisor

Peter kan rådgive om de mange forskellige forhold, der gør sig gældende i den typisk ejerledede virksomhed som f.eks. opstart og valg af virksomhedsform, ejerform og koncernetablering, skat mv.

Han har endvidere omfattende erfaring med assistance til udenlandske virksomheder, der udfører større anlægsarbejder i Danmark. Her bistår han med rådgivning, især i forbindelse med forhold om ind- og udstationering af medarbejdere, og hans dygtige team assisterer medarbejderne med generelle regnskabs- og bogføringsopgaver.

Kontakt

Peter kan kontaktes på nedestående oplysninger.

pl@ck.dk
Email
Peter Lund

For at vi kan hjælpe vores kunder, er det vigtigt at anerkende vores medarbejdere, for det er nemlig gode og dygtige mennesker, der er fundamentet for vores arbejde. Når vi nævner personligt engagement, så gælder det hele vejen fra trainees til partnerniveau og det kan jeg i den grad stå inde for.

Peter Lund
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.