Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Sven-Erik Vejlby

Statsautoriseret revisor

Sven-Erik har i en lang årrække fungeret som revisor for små og mellemstore virksomheder. Han har omfattende erfaring med assistance og rådgivning til filialer og datterselskaber af udenlandske virksomheder og deres medarbejdere, herunder i tilknytning til Nexia-samarbejdet og koncernrevision/-rapportering. Udover at arbejde med kerneområder som revision, skat og afgifter for selskaber inden for rådgivning, IT, entrepriser, produktion mv., arbejder Sven-Erik også meget med finansiel og skattemæssig due diligence og start-ups.

Kontakt

Sven-Erik kan kontaktes på nedestående oplysninger.

sev@ck.dk
Email
Sven-Erik Vejlby

Vi er drevet af personligt engagement - både i ord og handling.

Sven-Erik Vejlby
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.