Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Torben Laurentz Wiberg

Statsautoriseret revisor

Baseret på mange års erfaring med små og mellemstore virksomheder, kan Torben rådgive om valg af forretningsmæssig optimal struktur for ejerform, selskabsstruktur, formulering af indbyrdes ejeraftaler m.v. ud fra såvel økonomiske, skattemæssige og finansielle aspekter.

Torben har endvidere stor ekspertise inden for transaction service. Han har rådgivet mere end 250 gennemførte køb eller salg af virksomheder bl.a. inden for finansiel og skattemæssig due diligence.

Kontakt

Torben kan kontaktes på nedestående oplysninger.

tlw@ck.dk
Email
Torben Laurentz Wiberg

Vores virksomhed består af to ting: Kunder og kollegaer. Derfor skal vi værne ekstra meget om vores værdier, og det er netop her det personlige engagement kommer ind i billedet. Med det mener vi, at vores medarbejdere altid bringer et personligt engagement ind i arbejdet for at kunne yde den bedst mulige service for vores kunder.

Torben Laurentz Wiberg
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.