Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Vanja Lawaetz Schultz

Statsautoriseret revisor

Vanja har mange års erfaring som revisor og rådgiver for små og mellemstore virksomheder, fonde, frivillige foreninger samt almennyttige foreninger.

Hun har i næsten 20 år haft stor interesse for revision af ejendomsselskaber samt ofte arbejdet med rapportering til større internationale kunder.

Kontakt

Vanja kan kontaktes på nedestående oplysninger.

vls@ck.dk
Email
Vanja Lawaetz Schultz

Som rådgiver interesserer jeg mig for virksomhederne, men mindst lige så meget for menneskene, der står bag. Det er i fællesskab, vi kan skabe størst værdi.

Vanja Lawaetz Schultz
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.