Økonomisk rådgivning

Vores årelange erfaring gør, at vores kundekreds i dag er bred, og vores forståelse for både dansk og internationalt erhvervsliv er stor. Vi står også til rådighed for dig med personlig sparring, hvis der er behov for det.

Mange af vores partnere har arbejdet med specifikke områder i mange år. Det giver dem en særlig forståelse og en specialisering, der kan være nyttig for dig og din forretning.

Selvom vi er rige på erfaringer, kan du forvente, at vi gør en dyd af at sætte os ind i netop dine forhold. Vores rådgivning tager nemlig udgangspunkt i din situation, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg – hele vejen igennem.

Vores tilgang er proaktiv, og vi tør stille de kritiske og svære spørgsmål. Det tør vi, fordi vi engagerer os i dig og din virksomhed. Nedenfor kan du få et indblik i de områder, vi rådgiver i – og hvem du skal kontakte, hvis du vil vide mere.

Rådgivningsområder

Har du brug for hjælp?

Udforsk vores rådgivningsområder nedenfor.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn