Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Arbejdsområde

Rådgivning

Vores årelange erfaring gør, at vores kundekreds i dag er bred, og vores forståelse for både dansk og internationalt erhvervsliv er stor. Vi står også til rådighed for dig med personlig sparring, hvis der er behov for det.

Mange af vores partnere har arbejdet med specifikke områder i mange år. Det giver dem en særlig forståelse og en specialisering, der kan være nyttig for dig og din forretning.

Selvom vi er rige på erfaringer, kan du forvente, at vi gør en dyd af at sætte os ind i netop dine forhold. Vores rådgivning tager nemlig udgangspunkt i din situation, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg - hele vejen igennem.

Vores tilgang er proaktiv, og vi tør stille de kritiske og svære spørgsmål. Det tør vi, fordi vi engagerer os i dig og din virksomhed. Nedenfor kan du få et indblik i de områder, vi rådgiver i - og hvem du skal kontakte, hvis du vil vide mere.

Rådgivning - Christensen Kjærulff

Rådgivningsområder

Har du brug for hjælp?

Udforsk vores rådgivningsområder, og kontakt os endelig hvis derer noget du er i tvivl om.

Andelsbolig- og ejerforeninger
Udfærdigelse af regnskab og andre lovpligtige oplysninger er noget af det, vi er eksperter i, når det kommer til andelsbolig- og ejerforeninger.
Due Diligence
Vi bistår med værdiansættelse, finansiel og skattemæssig due diligence, og vi assisterer fra de indledende overvejelser til den endelige handel.
Fast ejendom
Vi rådgiver, helt ned til mindste detalje, i alle typer af fast ejendom. Det gælder både rentabilitet, investeringskalkuler og finansiering samt skatte-, moms- og afgiftsmæssige forhold.
Finansiel Rådgivning
Fremskaffelse og placering er likviditet kan være udfordrende, men med vores ekspertise kan tingene nemt falde på plads.
Generationsskifte
Vi bistår og rådgiver i planlægningen og gennemførslen af generationsskifte af virksomheder.
Internationale forhold
Med mange eksisterende kunder der driver forretning uden for de danske grænser, er vi også klar til at rådgive dig i, hvordan du skal forholde dig til internationale forhold.
Iværksætteri og opstart af virksomhed
Vanskelighederne og udfordringerne ved at starte sit eget kan være mange. Inviter os med på rejsen og forvent, at den bliver lærerig og spændende.
Rekonstruktion, insolvens og konkurs
I tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater inden for området assisterer vi dig i rekonstruktion, insolvens og konkursrelaterede sager.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.