Iværksætterrådgivning drejer sig om at give iværksætterne det bedste setup, sådan virksomheden kan forplante sig og vækste.

Iværksætteri og opstart af virksomhed

Når en nyetableret virksomhed ser dagens lys, er der mange, som ikke kender de formelle krav, der er forbundet med at drive forretning.

Alle vores partnere er erfarne rådgivere, når det gælder opstart af en virksomhed – herunder valg af virksomhedsform og selskabskonstruktion.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre iværksættere en god start på rejsen som selvstændig. En række af vores partnere indgår i forskellige iværksættermiljøer, og har derfor en finger på pulsen dér, hvor det sker.

Iværksætterrådgivning drejer sig om at give iværksætterne det bedste setup, sådan virksomheden kan forplante sig og vækste.

Kontaktpersoner

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Rådgivningsområder

Har du brug for hjælp?

Udforsk vores rådgivningsområder nedenfor.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn