Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

RådgivningRekonstruktion, insolvens og konkurs

Rekonstruktion, insolvens og konkurs

Vi har et tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater inden for rekonstruktion, insolvens og konkurs. Vi assisterer og rådgiver dig igennem din akutelle situation.

En stor del af arbejdet med rekonstruktion består i at assistere den udpegede rekonstruktuør med at tilvejebringe det korrekte billede af virksomhedens mulighed for at overleve med henblik på at skabe et beslutningsgrundlag for videreførelse eller afvikling af virksomheden.

Rekonstruktion, insolvens og konkurs

Kontaktperson

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Rådgivningsområder

Har du brug for hjælp?

Udforsk vores rådgivningsområder, og kontakt os endelig hvis derer noget du er i tvivl om.

Andelsbolig- og ejerforeninger
Udfærdigelse af regnskab og andre lovpligtige oplysninger er noget af det, vi er eksperter i, når det kommer til andelsbolig- og ejerforeninger.
Due Diligence
Vi bistår med værdiansættelse, finansiel og skattemæssig due diligence, og vi assisterer fra de indledende overvejelser til den endelige handel.
Fast ejendom
Vi rådgiver, helt ned til mindste detalje, i alle typer af fast ejendom. Det gælder både rentabilitet, investeringskalkuler og finansiering samt skatte-, moms- og afgiftsmæssige forhold.
Finansiel Rådgivning
Fremskaffelse og placering er likviditet kan være udfordrende, men med vores ekspertise kan tingene nemt falde på plads.
Generationsskifte
Vi bistår og rådgiver i planlægningen og gennemførslen af generationsskifte af virksomheder.
Internationale forhold
Med mange eksisterende kunder der driver forretning uden for de danske grænser, er vi også klar til at rådgive dig i, hvordan du skal forholde dig til internationale forhold.
Iværksætteri og opstart af virksomhed
Vanskelighederne og udfordringerne ved at starte sit eget kan være mange. Inviter os med på rejsen og forvent, at den bliver lærerig og spændende.
Rekonstruktion, insolvens og konkurs
I tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater inden for området assisterer vi dig i rekonstruktion, insolvens og konkursrelaterede sager.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.