To rådgiverer diskutere virksomhedens rekonstruktion

Rekonstruktion, insolvens og konkurs

Vi har et tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater inden for rekonstruktion, insolvens og konkurs. Vi assisterer og rådgiver dig igennem din akutelle situation.

En stor del af arbejdet med rekonstruktion består i at assistere den udpegede rekonstruktuør med at tilvejebringe det korrekte billede af virksomhedens mulighed for at overleve med henblik på at skabe et beslutningsgrundlag for videreførelse eller afvikling af virksomheden.

Ved konkurssager er assisterer vi ligeledes til kurator. Her bistår vi med undersøgelser af eventuelle omstødelige dispositioner og gennemgang af anvendt regnskabspraksis samt skatte- og afgiftsmæssige forhold.

I vores internationale netværk, Nexia International, sidder en specialistgruppe inden for omstrukturering, rekonstruktion og insolvens. Læs mere om Nexia her.

To rådgiverer diskutere virksomhedens rekonstruktion

Kontaktpersoner

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Rådgivningsområder

Har du brug for hjælp?

Udforsk vores rådgivningsområder nedenfor.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn