Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Arbejdsområde

Revision & regnskab

Regnskabsregler, frister og erklæringer kan være uoverskuelige og komplicerede. Vi hjælper dig gerne, hvor og når du har brug for det.

Med os som din samarbejdspartner er du i trygge hænder. Vi hjælper dig med at overholde regler og tidsfrister. Vi kan lave revision af din virksomheds regnskab og sørge for, at du får den erklæringstype, der matcher netop din situation.

Når vi indgår et samarbejde med dig, sørger vi for, at du får et hold bag dig bestående af en af vores partnere og en eller flere revisorer. Du vil desuden få en fast kontaktperson, og du kan være helt sikker på, at vi sørger for at få et indgående kendskab til din virksomhed, som vi kombinerer med en forståelse for den branche, du er i.

Med os som din revisor får du en sparringspartner, der:

  • Sørger for, at du overholder myndighedernes regler og tidsfrister.
  • Brænder for at skabe resultater for din virksomhed.
  • Ser det som sin vigtigste opgave at sikre, at du ved hvad dine tal betyder.
  • Altid er klar til at hjælpe dig med dine udfordringer og se dine muligheder.
Revision & Regnskab

Kontaktpersoner

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores services

Læs mere om vores services, og tøv ikke med at kontakte os for eventuelle forespørgsler eller assistance, du måtte have brug for.

Revision & Rådgivning
Regnskabsregler, frister og erklæringer kan være uoverskuelige og komplicerede. Vi hjælper dig gerne, hvor og når du har brug for det.
SKAT & Moms
Skat og rådgivning herom er en af vores spidskompetencer. Vi kan ikke undgå at forholde os til skat, moms og afgifter - uanset hvilket økonomisk område, vi rådgiver om.
Erhvervsservice
I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring.
Digitalisering
Vi kan rådgive dig om de nyeste digitaliseringstendenser og samtidig vurdere, hvilke løsninger din virksomhed ville have størst gavn af.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.