Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Revision & RegnskabDigitalisering

Digitalisering

Hvis din virksomhed skal stå stærkt konkurrencemæssigt, er det vigtigt, at digitalisering er på dagsordenen. Og der er mange muligheder, hvoraf én af dem er at digitalisere bogholderiet.

Hos os har vi konsulenter med specialviden inden for koblingen mellem digitalisering og virksomhedsdrift. Vi kan rådgive dig om de nyeste digitaliseringtendenser og samtidig vurdere, hvilke løsninger din virksomhed ville have størst gavn af.

Du får hjælp igennem hele overgangsprocessen, både hvad angår analyse af arbejdsprocesser og implementering af den nye teknologi. Vi holder dig i hånden hele vejen og slipper dig først, når vi ved, at det virker.

Trænger du til et nyt økonomistyringssystem?

Udviklingen af nye og smarte økonomisystemer går stærkt.

  • Betaler du regninger i netbank og derefter bogfører regningen og betalingen manuelt i bogføringssystemet?
  • Har du stadig bilag siddende i mapper?
  • Foretager du gammeldags manuel bankafstemning?
  • Samler du kreditkortkvitteringer sammen og bogfører disse i bogføringssystemet?

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, kan der være tid at spare. Tid du kan bruge på din kerneforretning.

Sidder du med et økonomisystem af ældre dato og gerne vil effektivisere din virksomheds bogføring og regnskab, kan vi rådgive dig om, hvilke systemer, der findes på markedet, pris og hjælpe dig med at konvertere til det nye system på en nem og effektiv måde, så du er hurtigt i gang. Vi kan også tilbyde løbende assistance til udarbejdelse af budgetter, ledelsesrapportering samt sikring af korrekt og fyldestgørende data. Vi kan hjælpe dig med at forudse problemerne i din virksomhed, inden de opstår og står klar til at rådgive dig om løsningerne.

Kontakt os, hvis du har behov for rådgivning om, hvilket økonomisystem der passer til dig og din virksomhed.

Spar tid og penge med robotteknologi

Robotteknologi (RPA - Robotic Process Automation) sparer dig både tid og penge, samtidig med at arbejdet bliver udført fejlfrit og i en høj kvalitet.

En robot kan udføre de små men tidskrævende rutineopgaver 10 gange så hurtigt, som du normalt ville kunne udføre dem, og det vil frigive mange ressourcer til din kerneforretning. Det kan fx være verifikation af både danske og udenlandske momsnumre, automatisk arkivering af tilbud og fakturaer eller udfyldning web-formularer.

Det kan dog være svært at gennemskue, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der giver mening i netop din virksomhed. Der er rigtig mange muligheder, og med os som rådgivere hjælper vi med at:

  • Identificere hvilke processer, der egner sig til automatisering og vil give merværdi
  • Valg af software
  • Udvikling og implementering af RPA
  • Testkørsel og vedligeholdelse af teknologien
Digitalisering

Kontaktperson

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores services

Læs mere om vores services, og tøv ikke med at kontakte os for eventuelle forespørgsler eller assistance, du måtte have brug for.

Revision & Rådgivning
Regnskabsregler, frister og erklæringer kan være uoverskuelige og komplicerede. Vi hjælper dig gerne, hvor og når du har brug for det.
SKAT & Moms
Skat og rådgivning herom er en af vores spidskompetencer. Vi kan ikke undgå at forholde os til skat, moms og afgifter - uanset hvilket økonomisk område, vi rådgiver om.
Erhvervsservice
I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring.
Digitalisering
Vi kan rådgive dig om de nyeste digitaliseringstendenser og samtidig vurdere, hvilke løsninger din virksomhed ville have størst gavn af.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.