Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Revision & RegnskabErhvervsservice

Erhvervsservice

Outsourcing af bogholderiet

Synes du, at administration, regnskab og løn er uoverskueligt og tidskrævende - og vil du hellere brug din tid og energi på det, din forretning er sat i verden for? Så kan du overlade det til vores Erhvervsservice.

Måske synes du, at din virksomhed er for lille til at have sin egen bogholder eller controller ansat, eller måske har du i din virksomhed behov for en, der kan vikariere din nuværende bogholder, for en stund. Så er hjælpen at finde hos os.

I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring - uanset størrelse og branche.

Vores team kan bistå med fakturering, alle typer bogføringsopgaver, udbetaling af løn og administration af moms.

Desuden hjælper vi også gerne med opgaver såsom budgettering, regnskabsanalyse og opfølgning, som typisk varetages af regnskabschefen.

Du får mulighed for at trække på en bred vifte af specialviden, og vi stiller op til enhver tid - for enhver tid.

Erhvervsservice

Kontaktpersoner

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores services

Læs mere om vores services, og tøv ikke med at kontakte os for eventuelle forespørgsler eller assistance, du måtte have brug for.

Revision & Rådgivning
Regnskabsregler, frister og erklæringer kan være uoverskuelige og komplicerede. Vi hjælper dig gerne, hvor og når du har brug for det.
SKAT & Moms
Skat og rådgivning herom er en af vores spidskompetencer. Vi kan ikke undgå at forholde os til skat, moms og afgifter - uanset hvilket økonomisk område, vi rådgiver om.
Erhvervsservice
I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring.
Digitalisering
Vi kan rådgive dig om de nyeste digitaliseringstendenser og samtidig vurdere, hvilke løsninger din virksomhed ville have størst gavn af.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.