To bogholdere kigger på bogholderiet for mellemstor virksomhed

Erhvervsservice

Outsourcing af bogholderiet

Synes du, at administration, regnskab og løn er uoverskueligt og tidskrævende – og vil du hellere brug din tid og energi på det, din forretning er sat i verden for? Så kan du overlade det til vores Erhvervsservice.

Måske synes du, at din virksomhed er for lille til at have sin egen bogholder eller controller ansat, eller måske har du i din virksomhed behov for en, der kan vikariere din nuværende bogholder, for en stund. Så er hjælpen at finde hos os.

I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring – uanset størrelse og branche.

Vores team kan bistå med fakturering, alle typer bogføringsopgaver, udbetaling af løn og administration af moms.

Desuden hjælper vi også gerne med opgaver såsom budgettering, regnskabsanalyse og opfølgning, som typisk varetages af regnskabschefen.

Du får mulighed for at trække på en bred vifte af specialviden, og vi stiller op til enhver tid – for enhver tid.

To bogholdere kigger på bogholderiet for mellemstor virksomhed

Kontaktpersoner

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Arbejdsområder

Læs mere om vores services

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn