Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

SKAT & Moms

Skat og rådgivning herom er en af vores spidskompetencer. Vi kan ikke undgå at forholde os til skat, moms og afgifter - uanset hvilket økonomiske område, vi rådgiver på.

Skat er omdrejningspunkt - både i private og professionelle økonomiske forhold. Alligevel er skat komplekst og vanskeligt, men med os som din sparringspartner kan du være sikker på, at du får betalt præcis de skatter, du er forpligtet til, rettidigt.

Vi orienterer dig om de forskellige regler, der gælder på skatteområdet, således du har overblik over og indsigt i relevante skattemæssige forhold.

SKAT & Moms

Kontaktperson

Kunne du tænke dig mere information om vores ydelser? Kontakt en af vores partnere, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores services

Læs mere om vores services, og tøv ikke med at kontakte os for eventuelle forespørgsler eller assistance, du måtte have brug for.

Revision & Rådgivning
Regnskabsregler, frister og erklæringer kan være uoverskuelige og komplicerede. Vi hjælper dig gerne, hvor og når du har brug for det.
SKAT & Moms
Skat og rådgivning herom er en af vores spidskompetencer. Vi kan ikke undgå at forholde os til skat, moms og afgifter - uanset hvilket økonomisk område, vi rådgiver om.
Erhvervsservice
I Christensen Kjærulff har vi et Erhvervsserviceteam bestående af dygtige medarbejdere, som står klar til at assistere dig med den interne økonomistyring.
Digitalisering
Vi kan rådgive dig om de nyeste digitaliseringstendenser og samtidig vurdere, hvilke løsninger din virksomhed ville have størst gavn af.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.