Please noteWe have moved to new premises

Skal du være vores nye kollega?

Som kollega hos os kan du forvente at blive en del af et professionelt arbejdsmiljø med højt fagligt miljø og deraf skarpe kollegaer.

Vores hus rummer mange forskellige kompetencer, og vi beskæftiger os med en lang række arbejdsområder. Du vil derfor opleve, at du hos os altid kan få mulighed for at udvikle dig - fagligt såvel som personligt.

Christensen Kjærulff er en arbejdsplads med vigtige og alsidige arbejdsopgaver, hvor ansvar følger kvalifikationer. Vi er ikke bange for at tildele vores medarbejdere ansvar, mens vi samtidig gør os umage for at give den rette støtte og sparring.

Kommandovejene er generelt korte og uformelle, og vi møder hinanden i øjenhøjde. I CK vil du opleve at blive en del af et hold, og på vores hold spiller vi hinanden stærke.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Her kan du se de ledige stillinger, vi har i øjeblikket. Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, men ikke kan finde en stilling, der matcher netop din profil, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-afdeling.

Christensen Kjærulff

Uopfordret ansøgning

Har du allerede erfaring – eller er du interesseret i en karriere - inden for revision, regnskab og rådgivning, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning. I Christensen Kjærulff synes vi rigtig godt om at få nye, dygtige kollegaer. Derfor hører ...

Revisor

Christensen Kjærulff søger erfaren revisor - HD(R), CMA eller SR - til spændende opgaver Vi oplever vækst i Christensen Kjærulff, og vi får hele tiden nye, spændende opgaver og kunder. Derfor leder vi efter nye, dygtige kollegaer, som allerede har erfarin...

Lyst til at vide mere før du ansøger?

Book et kaffemøde for at høre mere om os først.

Book et kaffemøde

Mød os

Én af vores kollegaer i HR, Diana eller Rose, står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

  • Diana Plahter

    Diana Plahter

    HR-chef

  • Rose Skourup Ojeda

    Rose Skourup Ojeda

    HR-assistent

Network

Christensen Kjærulff has a wide network consisting of a large number of financial institutions, lawyers and consultants. Our skilled business partners help to ensure that we can give our customers the best qualified advice.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
We are a member of RevisorGruppen Danmark, which is an association of independent state-authorized audit firms that must ensure high quality and professional development in the work.