Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

KarriereKarrieremuligheder

Karrieremuligheder

Udforsk dine karrieremuligheder i CK og bliv en del af vores dedikerede team, der arbejder sammen om at levere ekspertise og værdi til vores kunder inden for revision og finansiel rådgivning.

Gør en forskel for kunderne

Gør en forskel for kunderne

Vi har kunder i de fleste brancher og erhverv, og som vores kollega vil du komme til at løse spændende og varierende opgaver, og dermed hver dag gøre en forskel for kunderne og for os.

Fokus på udvikling

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for både din faglige og personlige udvikling. Det betyder bl.a., at vi støtter din uddannelse, og at du løbende inviteres til samtaler om karriere, udvikling og fremtiden. Måske drømmer du om at blive statsautoriseret revisor eller specialist indenfor et bestemt område? Vi støtter dig hele vejen.

Fokus på udvikling
Trivsel, fleksibilitet og tillid

Trivsel, fleksibilitet og tillid

Vi vægter tillidsfulde relationer højt fordi vi tror på, at tillid rimer på trivsel. Vi tilbyder vores medarbejdere fleksibilitet, så arbejds- og privatliv kan gå op i en højere enhed. Vi tror på, at mennesker i balance er mennesker i trivsel.

Vi har plads til dig, dine drømme og dine ambitioner

Fokus på udvikling

Karriereudvikling

Karrieremuligheder i Christensen Kjærulff

Alle vores kollegaer er vigtige, for sammen står vi stærkere. Vi gør os desuden umage med at understøtte den enkeltes behov og ambitioner. Derfor vil vi, i samarbejde med dig, tilrettelægge din videre karriere og fremtid. Måske drømmer du om at blive…

Statsautoriseret revisor

Er din største drøm at være den, der underskriver regnskabet? Så kunne SR-vejen meget vel være den rette for dig.

Læs mere

Specialist

Interesserer du dig for skatteregler, digitalisering eller bæredygtighed, så kunne det være oplagt for dig at overveje at lade dig specialisere inden for netop dit interesseområde

Skræddersyet profil

Drømmer du om noget helt tredje, så finder vi sammen ud af, hvordan din karriere- og fremtidsplan skal tilrettelægges.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.