Please noteWe have moved to new premises

KarriereKarrieremuligheder

Karrieremuligheder

Udforsk dine karrieremuligheder i CK og bliv en del af vores dedikerede team, der arbejder sammen om at levere ekspertise og værdi til vores kunder inden for revision og finansiel rådgivning.

Gør en forskel for kunderne

Gør en forskel for kunderne

Vi har kunder i de fleste brancher og erhverv, og som vores kollega vil du komme til at løse spændende og varierende opgaver, og dermed hver dag gøre en forskel for kunderne og for os.

Fokus på udvikling

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for både din faglige og personlige udvikling. Det betyder bl.a., at vi støtter din uddannelse, og at du løbende inviteres til samtaler om karriere, udvikling og fremtiden. Måske drømmer du om at blive statsautoriseret revisor eller specialist indenfor et bestemt område? Vi støtter dig hele vejen.

Fokus på udvikling
Trivsel, fleksibilitet og tillid

Trivsel, fleksibilitet og tillid

Vi vægter tillidsfulde relationer højt fordi vi tror på, at tillid rimer på trivsel. Vi tilbyder vores medarbejdere fleksibilitet, så arbejds- og privatliv kan gå op i en højere enhed. Vi tror på, at mennesker i balance er mennesker i trivsel.

Vi har plads til dig, dine drømme og dine ambitioner

Fokus på udvikling

Karriereudvikling

Karrieremuligheder i Christensen Kjærulff

Alle vores kollegaer er vigtige, for sammen står vi stærkere. Vi gør os desuden umage med at understøtte den enkeltes behov og ambitioner. Derfor vil vi, i samarbejde med dig, tilrettelægge din videre karriere og fremtid. Måske drømmer du om at blive…

Statsautoriseret revisor

Er din største drøm at være den, der underskriver regnskabet? Så kunne SR-vejen meget vel være den rette for dig.

Læs mere

Specialist

Interesserer du dig for skatteregler, digitalisering eller bæredygtighed, så kunne det være oplagt for dig at overveje at lade dig specialisere inden for netop dit interesseområde

Skræddersyet profil

Drømmer du om noget helt tredje, så finder vi sammen ud af, hvordan din karriere- og fremtidsplan skal tilrettelægges.

Network

Christensen Kjærulff has a wide network consisting of a large number of financial institutions, lawyers and consultants. Our skilled business partners help to ensure that we can give our customers the best qualified advice.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
We are a member of RevisorGruppen Danmark, which is an association of independent state-authorized audit firms that must ensure high quality and professional development in the work.